Start Omhoog

 

Een paar dagen op de Veluwe, juni 2017.

Woensdag 14 tot en met vrijdag 16 juni.
We hadden 2 prachtige zonnige warme dagen op de Veluwe. Erg warm zelfs, in de camper tikten we de 30 graden aan. Gelukkig was het met alle ramen open en de ventilator aan goed uit te houden. En natuurlijk hadden we het bos. Wim maakte meerdere wandelingen per dag, ik ging soms ook mee. In het bos was het, in de schaduw, heerlijk.

Vrijdagochtend om 9 uur gingen we even betalen, daarna weer op pad. Ik (ja, ik had de smaak van het camper rijden echt te pakken) reed eerst naar Kleef. Daar deden we uitgebreid boodschappen bij de Kaufland. Vervolgens gingen we richting thuis, waar we om iets voor 2 uur aankwamen, kilometerstand 96520. Uitpakken ging heel snel en in de loop van de middag zaten we alweer in de vertrouwde routine van het thuiszijn.

Foto's

Dinsdag 13 juni.
's Ochtends om kwart voor 9 gingen we weer eens op pad. De kilometerteller stond op 96157. Even bij de molen tanken en daarna richting de Veluwe. Bij Nieuwerkerk maakte Wim een tussenstop. We ruilden van plaats. Nu er een handremverhoger in de camper zit, kan ik ook eindelijk gewoon er mee rijden. Zonder die verhoger zit de handrem (die links van de stoel geplaatst is) te laag voor mij. De rest van de rit kwam dus voor mijn rekening. Om kwart over 11 draaiden we de parkeerplaats van camping de Wapenberg in Ugchelen op. Alle ACSI plaatsen waren helaas al bezet. Maar er waren nog wel comfortplaatsen vrij, dus we besloten voor 7 euro meer per nacht toch hier te blijven. Na het inchecken reed ik de camper het terrein op en op ons plekje. Het rijden en op de rem zetten en er weer afhalen ging allemaal prima.

Na de koffie ging Wim een stukje wandelen. Ik bleef nog even bij de camper. Wim kwam enthousiast terug, hij vond het bos erg mooi en had ook wat leuke vogels gezien. Later op de middag gingen we dan samen een wandeling maken. Het bos ligt direct achter de camping en ik vind het ook erg mooi. Er stromen kleine beekjes doorheen en de paadjes kronkelen alle kanten op. Het is heerlijk wandelen hier. Ik zag zelfs een muisje tussen de struiken uit zijn holletje naar buiten kijken. 's Avonds aten we een lekkere wokschotel en keken nog een dvd-tje. We gingen heel vroeg naar bed, om half 10 kon ik mijn ogen al niet meer openhouden.

Foto's

 

Heidi Holster